Wanneer je een workshop boekt via Cucina Originale, ga je akkoord met de onderstaande afspraken.

1.Deze algemene voorwaarden worden van kracht zodra je op het reserveringsformulier hebt aangegeven dat je met de voorwaarden akkoord gaat.

2. Door te boeken, ga je een overeenkomst aan met Marco Ventura, de organisator van de workshop. Cucina Originale treedt op als tussenpersoon tussen jou en de organisator. Cucina Originale zorgt ervoor dat de organisator weet dat je komt, dat hij weet wat je al betaald hebt en wat je nog moet betalen en dat hij daarmee akkoord gaat. Aan het invullen van uw gegevens op de site kunnen geen rechten worden ontleend.

3. Jouw verblijf is geboekt op het moment dat je de aanbetaling hebt voldaan. Je hebt vanaf dat moment 14 dagen de tijd om je boeking kostenloos te annuleren. Bij annulering binnen deze termijn ontvang je het betaalde bedrag terug binnen 30 dagen na de annulering. Wanneer je later annuleert betaal je de volgende annuleringskosten:

  • tot 30 dagen voor het begin van de reis: 20% van de totale reissom
  • 15 tot 29 dagen voor het begin van de reis: 50% van de totale reissom
  • minder dan 15 dagen:  75% van de totale reissom

4. Bij jouw boeking zie je het totale bedrag wat je moet betalen. Daarvan betaal je vooraf een deel aan. Het overige betaal je bij aankomst aan de organisator. Je ontvangt na het boeken een overzicht waarin deze bedragen duidelijk staan vermeld.

5. Cucina Originale is alleen verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van jouw boeking. De verantwoordelijkheid voor de prestatie (het verblijf en de overige diensten en/of producten) ligt bij de organisator.

6. Cucina Originale zal nooit uw gegevens aan derden verstrekken.

7. Extra voorwaarde (geldig vanaf 23 maart 2020)  i.v.m. Corona virus. We hanteren hierbij de regeling zoals voorgeschreven door de Italiaans associatie van hotelhouders (Federalberghi). Aangezien onze workshops een Italiaans product zijn vallen wij onder deze voorwaarden.
Diegene die bij ons aanbetaald heeft en dus een geregistreerde boeking bij ons heeft en geen gebruik van deze boeking wil maken, kan van ons een voucher krijgen ter waarde van deze boeking. Deze voucher is 12 maanden geldig vanaf de aankomstdatum bij ons. Deze voucher is alleen geldig voor een workshop van Cucina Originale.